Bu Senenin Trend Renkleri Neler?

Bu Senenin Trend Renkleri Neler?

Bu Senenin Trend Renkleri Neler?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya renk otoritesi Pantone tarafından ilan edilen yılın renkleri, giyimden ev dekorasyonuna dek birçok alanda öne çıkmaya başladı. Hem sokak stilinde hem de podyumlarda sergilenen 2023 yılı renkleri parlak tonlardan pastel renklere dek farklı yansımaları bir arada sunar. Mint yeşili, tatlı ve göz alıcı fuşya, sakin pembe ve sonsuzluğun simgesi mavi gibi renkler sezona damga vuracak tonlardan bazıları. Özgür, coşkulu ve yaşama sevinci yüksek enerjilere yönelmeye aracılık eden 2023 renk seçkisi, insanların kendini heyecanlı bir biçimde ifade etmesine yardım eder. Peki, 2023 trend renkleri neler? Bu renkleri nasıl kombinlemelisin? Eğer sen de bu sezonun moda renkleri hakkında bilgi edinmek istiyorsan hemen yazımızı okuyabilirsin.

Trend Renklerdeki Ürünleri Keşfet!

2023 Hangi Renkler Moda?

Bu sezonun moda renkleri farklı tonların enerjik bir karmasından meydana gelir. Hem canlı hem de pastel tonların bulunduğu sezonun renk seçkisi hareketli ve sakin enerjileri ile her ruh haline hitap eder. Sen de aşağıda sezonun öne çıkan bazı renkleri hakkında fikir edinebilirsin:

Apple Mint

Geçtiğimiz yıllarda moda olan, daha sonra yerini koyu yeşillere bırakan apple mint tonu bu sezon tahtını tekrar devralmaya kararlı. Doğanın ve huzurun ilham verici renklerinden biri olan mint yeşili, yeni nesil renk trendlerinde en çok tercih edilenler arasında. Soğuk tonlu bir yeşil olan apple mint; ferahlığın, tazeliğin ve aydınlığın temsilcisi konumunda.

Fuşya

2023 senesinin en gözde renklerinden olan fuşya, Pantone’un yılın rengi olarak belirlediği Viva Magenta ile en çok özdeşleşen tonlardan biri. Canlı, dinamik ve stil sahibi olan fuşya, parlak görünümü ve insanda coşku uyandıran enerjisi ile yılın açık ara en popüler renklerinden.

Pembe

Fuşyanın daha soft bir tonu olan pembe, sevginin evrensel rengi olmasıyla adından söz ettirir. Samimiyet, şefkat, uyum ve denge gibi anlamlar taşıyan pembe tonlarını hem günlük kıyafetlerde hem de özel günlerde kullanmak mümkün. Pembe aksesuar olarak da en çok tercih edilenler arasında.

Mavi

Dingin ve sofistike renklerden olan mavi, hem yaz hem de kış aylarında en fazla kullanılan tonlardan. Unisex bir renk olmasıyla herkesin favorisi konumundaki mavi; sonsuzluk, huzur ve dinginlik gibi enerjileri harekete geçirir. Üst giyim, alt giyim, elbise ve abiye kıyafetlerin vazgeçilmezi olan bu renk iş hayatında da popüler.

Mercan

Pembe ve turuncunun birleşiminden oluşan mercan rengi, klasik turuncu tonlarına yumuşaklık ve sakinlik katan bir enerjiye sahip. Şeftali tonlarını andıran mercan rengi, özellikle romantik dokulu kıyafetlerde veya hareketli tasarımlara yumuşak bir hava kazandırmak için tercih edilen renklerin başında. Turuncunun modern ve daha güncel hali olan mercan ile sofistike birliktelikler yaratmak mümkün.

Sezonun Moda Renklerdeki Ürünlerini Keşfet!

Bu Sezonun Moda Renkleri Nasıl Kombinlenir?

QUZU’nun her sezon güncellenen koleksiyon ürünleri arasında 2023 sezon renkleri öne çıkar. Sezon renklerini doğru şekilde kombinleyerek hem güncel görünebilir hem de şıklığını artırabilirsin. İşte sezon renklerini kombinleme önerileri:

  • Tüvit ceketler sezonun en popüler parçalarından. Fuşya kruvaze blazer ceket modelini aynı renk tüvit etek, fuşya çoraplar ve nude crop-top bluzlarla tamamlayabilir, özel günlerde dikkatleri üzerine çekebilirsin.

  • Mavi beli lastikli saten pantolon modeli ile ortamların yıldızı olmaya ne dersin? Pantolonunu gri kısa bluzlar ve lastikli botlar ile eşleştirerek arkadaşlarınla buluşmaya gidebilirsin.

  • Mint kruvaze yaka oversize kaban modelini ekru kazak ve pantolonunla kombinleyebilir, sofistike şıklığınla ofiste adından söz ettirebilirsin.

Senin için yukarıda “2023 hangi renkler moda?” sorusunu cevapladık. Sen de QUZU koleksiyonlarından seçeceğin 2023 sezon renklerinden oluşan parçalar ile farklı kombinler yapabilir, stilini hareketlendirebilirsin.

Etiketler: 2023 trend renkleri neler Bu sezonun moda renkleri 2023 hangi renkler moda

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler