Crop Üst Modellerine Dair Bilmen Gerekenler

Crop Üst Modellerine Dair Bilmen Gerekenler

Crop Üst Modellerine Dair Bilmen Gerekenler

Son yıllarda sokak modası denilince akla gelen parçalardan biri crop üstler. Farklı şekillerde kombinlenme avantajına sahip olan ve tam bir giy-çık model olarak bilinen bu bluzlar, büstiyer kavramına yeni bir bakış açısı getirdi. Tişört modellerine de farklı bir hava katan crop üstlerle ilgi çekici günlük kombinler yapmak mümkün. Kış aylarında kazak ve hırka modellerinde kendini gösteren tasarımlar yaz aylarında ise bluz, tişört ve askılı üst şeklinde tasarlanır. Peki, crop top ne demek ve bu tasarımlar nasıl kombinlenir? Sen de crop tasarımlar hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsan tüm detayları inceleyebilirsin.

Crop Nedir?

Crop kesim göbeği açık bluz anlamına gelir. Bu üstler 1900’lü yılların başından bu yana moda sahnesinde yerini alarak son yıllarda giderek daha popüler hale gelen parçalardır. Sokak modasının vazgeçilmezi olan crop kalıp modeller, yüksek bel kesime sahip alt giyim parçalarıyla mükemmel bir uyum yaratır.

Crop Üst Modelleri Nelerdir?

Crop üst modelleri, kalıpları ve tasarım detayları yönünden bazı farklılıklara sahiptir. Yaz ve kış aylarına uygun crop kesim modellerle modern kombinler yapmak mümkün. İşte, öne çıkan crop üst çeşitleri…

Crop Bluz : Crop bluzlar zamansız ve şık parçalar arasında. Göbeğin hemen üstünde biten bu parçalar degaje yaka, balenli veya düğümlü gibi farklı tasarım özelliklerine sahiptir. Giyeceğin alt giyim parçasına göre bir bluz seçerek havalı görünebilirsin.

Crop Tişört : Crop tişörtler göbeğin üstünde biten kısa tişört formundadır. Özellikle eşofman altları ve taytlarla uyumlu bir birliktelik yakalamak için idealdir. Beyaz, gri ve siyah renkte crop tişörtlerle pek çok farklı kombin yapabilirsin.

Askılı Crop : Askılı crop bluzlar tüm kısa kesim modeller arasında en sık kullanılan parçalar. Çapraz bağlamalı, halka ve zincir gibi detaylarla süslü olan bu parçalar şık ve göz alıcı görünmek istediğin zamanlarda ideal. Basic askılı modeller ise günlük hayatta kurtarıcı modellerden.

Crop Üstleri Keşfet!

 

Crop Ceket : Crop ceketler kış ve bahar aylarında pantolonlarla eşleştirmek için hayli uygun parçalar. Bu ceketleri farklı renk ve dokularda satın alarak sokak modasına uyumlu bir tarza sahip olabilirsin.

Crop Hırka : Crop hırkalar kalın örgü modellerden ince dokulu yazlık olanlara kadar geniş bir çeşitliliğe sahip. İnce modelleri yaz akşamlarında askılı bluzunla kombinleyebilir ya da tek parça şeklinde kullanabilirsin.

Crop Kazak : Kış aylarında yüksek belli alt giyim ürünleriyle ideal bir takım oluşturan crop kazaklar modern görünmek isteyenlerin tercihi. Farklı dokularda olan bu modelleri altına giyeceğin parçaya uygun olarak kombinleyebilirsin.

Crop Üst Kombinleri Nasıl Yapılır?

Askılı Crop-Şort: Zincir detaylı askılı crop modeller şık ve elegant bir hava yakalamak için ideal parçalardan. Ekru renkteki askılı bluzun altına kemik tonlarında kumaş şort giyerek akşam davetlerine katılabilir ve zarif görünümünle dikkat çekebilirsin.

Crop Tişört-Eşofman Altı: Crop tişörtler rahat görünmek isteyeceğin yerler için ideal. Gri renkte bir crop tişörtü beyaz lastikli bir eşofman altı ile bir araya getirebilir, altına beyaz sneaker ayakkabılar giyerek sportif stilinle ilgi uyandırabilirsin.

Crop Bluz-Etek: Özel davetler için seçeceğin crop bir bluz ile adından söz ettirebilirsin. Kemik rengi omzu büzgülü crop bluzu yine aynı tonlarda keten bir etekle eşleştirebilir, kombinine uyumlu gold takılarla ve sandaletlerle görünümüne son noktayı koyarak iddialı stilinle göz kamaştırabilirsin.

Crop Kombinleri Keşfet!

Yaz mevsiminin kurtarıcı parçalarından olan crop top bluzlar QUZU koleksiyonlarında seninle! Sen de favori ürününü hemen belirleyerek siparişini oluşturabilir, farklı kombinler yaparak modanın nabzını tutabilirsin.

Etiketler: crop nedir crop kesim crop kalıp crop top ne demek crop top crop bluz crop tişört crop ceket crop hırka askılı crop crop kazak

Son Blog Yazıları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

  • Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

    Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

  • Cut Out Elbise Nedir ve Nerelerde Giyilir?

    Cut Out Elbise Nedir ve Nerelerde Giyilir?