Günlük Kombinlerde Saten Şıklığı

Günlük Kombinlerde Saten Şıklığı

Günlük Kombinlerde Saten Şıklığı

Saten kumaş olarak oldukça parlak, dayanıklı ve aynı zamanda zarif görünüme sahiptir. Bu nedenle geçmiş moda trendlerinde genellikle özel davet kombinleriyle ilişkilendirilse de uzun zamandır, sokak modasında da popüler kumaşlardan biridir. Saten gömlek, etek ya da pantolon, şort, elbise, bluz ve ceket gibi parçalarla gündelik kombinler yapabilir, günün her saati saten şıklığından yararlanabilirsin. Ancak saten elbiseler aynı zamanda mükemmel bir parti kıyafetidir. Bu sayede sahip olduğun saten parçaları çok yönlü kullanabilir, birkaç parça aksesuar ile geceden gündüze yeniden şekillendirebilirsin. Örneğin saks rengi mini saten elbise ile gümüş parlak stiletto giyerek tüm özel davetlere katılabilir, aynı elbiseyi ceket ve loafer ile kombinleyerek ofis şıklığı elde edebilirsin. Saten gömlekler de aynı özelliğe sahiptir, hem şık bir ofis kıyafeti hem de özel davetlerin kurtarıcısı olabilir. Saten parçaları kombinlemek kendi özgün stilinle de alakalı olduğu için tıpkı renkleri özgürce eşleştirebildiğin gibi parçaları ve kumaşları da karıştırarak kullanabilirsin.

Saten Ürünleri Keşfet!

Saten Kargo Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Kargo pantolonlar genellikle spor ve outdoor giyim stiliyle kullanılsa da saten kumaşlar bu pantolonlara farklı bir misyon yükler. Böylece saten kargo pantolonlar, topuklu ayakkabılar ve saten bluzlarla giyilebilecek en zarif pantolonlar olabilir. Hakiden neon pembeye kadar geniş renk aralığıyla sunulan bu pantolonlar, çok cepli modelleri sayesinde hem şık hem de işlevseldir. Bazı saten pantolonlarda toplam sekiz cep bulunurken iki paça ve iki yan cep olmak üzere 4 cepli daha sade modeller bulman da mümkün. Kargo tasarıma sahip saten pantolonların bir diğer özelliği ise tıpkı kot ve kanvas kargo pantolonlar gibi sor kombinlere dahil edilebilmeleridir. Saten pantolonları, saten bluz modelleri ile eşleştirerek mükemmel yaz görünümleri elde edebilirsin. Bu kombinle ofis, kampüs ve gündelik şıklık elde edebileceğin için saten bluz ve pantolonlar gardırobunun anahtar parçaları haline gelebilir. Çünkü saten bluz modelleri kot pantolonlar, pileli etekler ya da taytlar, saten veya keten şortlarla da giyilebilen çok yönlü kıyafetlerdir. Gardırobunda yer alan kıyafetlere farklı bir bakış açısı sağlamak istersen her biri ile eşleşebilecek bir saten parça edinebilirsin.

Saten Elbise Kombin Önerileri

Saten elbiseler genellikle askılı ve midi/mini boyda tasarlanır. Ancak uzun kollu ve maksi saten parti elbiseleri bulman da mümkün. Saten mini elbise denilince akla ilk olarak siyah bir elbise gelir. Siyah mini elbiseler gardıropların temel taşları olduğundan her kadın dolabının olmazsa olmazıdır. Çünkü sürpriz bir davetten günlük iş kombinelerine kadar uyum sağlar ve kısa sürede hazırlanmana yardımcı olur. Saten siyah elbise ile rengarenk sandaletler giyebilir, nötr renkte loafer modelleri de tercih edebilirsin. Çok yönlü kullanım sağlayan bu saten elbiselerin yanı sıra oldukça renkli ve desenli saten parti elbise modelleri de mevcuttur. Uzun kollu, mini ve desenli saten elbiseler enerjik renk tonları ile tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu tür elbiseler de oldukça kolay kombinlenir. Çünkü her desenli parçada olduğu gibi elbisede yer alan bir rengi seçerek kombinin bu renkle tamamlayabilirsin. Örneğin kırmızı, sarı, turuncu, krem ve turkuaz desenli saten kruvaze elbise ile turkuaz sandalet giyebilirsin.

Trend Ürünleri Keşfet!

Zarif Görünümler için Saten Gömlek Kombinleri Ofis kombinlerinde öne çıkan saten gömlek modelleri, gündelik giyimin de önemli bir parçasıdır. Kısa, uzun tasarımına ek olarak değişen kol boyuna sahip saten gömlekler yaz ve bahar aylarında her zaman şık görünmeni sağlar. Bu nedenle saten gömlek kombinleri daima zarif görünür. Hoş dokusu, parlak rengi ve modern tasarımı ile kombinlerine eşlik eden saten gömlekler hem tek renk hem de desenli üretilir. Bu sayede klasik ya da sıra dışı görünümlerini saten gömleklerle tamamlayabilirsin. Saten takımlar elde edebileceğin gömlekleri saten şort ve pantolonlarla tamamlayabilir, QUZU koleksyonlarında yer alan saten desenli/desensiz takımları da tercih edebilirsin.

Saten gömleklerin en iyi tamamlayıcılarından biri ise kuşkusuz kot pantolonlardır. Denim kumaşın çok yönlü kullanım özelliği ile birleşen zarif saten, şık casual stil yaratmanda sana yardımcı olabilir. Öte yandan saten etek modelleri de gömleklere mükemmel eşlik eder. Özellikle aynı renk etek ve gömlek seçersen kendi monokrom takımını bile yapabilirsin. Kombinlerinde daha kontrast renkleri kullanmayı tercih ediyorsan fuşya saten midi etek ile ördek yeşili saten gömlek ve limon sarısı sandalet giyebilirsin. Sen de saten şıklığını gardırobunla eşleştirmek ve yaza damga vuracak kombinler yapmak istersen, QUZU saten koleksiyonları tam sana göre!

Etiketler: Saten gömlek kombinleri, Saten kargo pantolon nasıl kombinlenir, Saten elbise kombin önerileri, Saten bluz modelleri, Saten kruvaze elbise, Saten etek modelleri, Saten midi etek,

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler