Her Tarza Uygun Gömlekler ile Kombin Fikirleri

Her Tarza Uygun Gömlekler ile Kombin Fikirleri

Her Tarza Uygun Gömlekler ile Kombin Fikirleri

Her kadının gardırobunda olması gereken bazı parçalar vardır. Bu parçalardan biri de gömleklerdir. Gömlekler tıpkı erkek giyimde olduğu gibi her kıyafete uyan çok yönlü bir parçadır. Ancak aynı zamanda her an giyebileceğin kadar zengin bir yelpazede sunulur. Kısaca crop, kot, oversize, tül, saten gibi hem tasarım hem de kumaş bakımından tüm yıl giyebileceğin kadar gömlek çeşidi mevcuttur. Bu nedenle kadınlar için gömlekler gündelik giyimin bir parçası olarak popülerken aynı zamanda profesyonel giyimde de tercih edilir. Özellikle beyaz gömlek modelleri, stili ne olursa olsun birden fazla kombinde kullanılabilecek kadar çok yönlüdür. Çünkü bir gömleği giymenin pek bilinmeyen çeşitli yolları da vardır. Sen de gömlek modelleri ile gardırobuna yeni stiller kazandırmak ve yeni kombinler denemek istersen gömlek kombinleri için bu ipuçlarından yararlanabilirsin.

Gömlekleri Keşfet!

Zamansız Stilin Anahtar Parçası Gömlekler

Kadın gömlekleri oldukça uzun zamandır modanın bir parçası. Bu nedenle renk, tasarım, kalıp ya da kesim olarak oldukça fazla seçeneğin var. Ayrıca gömlekler tüm alt giyim ürünleriyle eşleşebildiğinden basic bir tişörtten de fazla kombine dahil edebileceğin bir kıyafet. Örneğin kot gömlek modellerini tayt, etek, pantolon, şort ve hatta tulumlarla giyebilirsin. Kot gömlek kombinleri için farklı moda trendleri bile mevcut. örneğin denim on denim, kot gömleğin altına kot pantolon giyerek bu trende kolayca uyum sağlayabilirsin. Öte yandan gömlekler ceket gibi kullanılabilir. Spor ve rahat görünüm için gömlek tişört kombinleri tam da bu tarz kombinler için mükemmeldir. Ekoseli tüvit gömlekler shacket gibi tercih edilebilir. Bağlamalı gömlek ise crop top tercih edebileceğin tüm kombinlere entegre edilebilir. Bu stilde tasarlanan gömlekler, yüksek bel katlamalı etekler, şort etekler, kot şortlar ve elbette İspanyol paça pantolon gibi parçaları eksiksiz bir şekilde tamamlayabilir.

Her Stile Uyarlanabilen Beyaz Gömlek Kombinleri

Beyaz gömlekler, nötr rengi sayesinde her desen ve renkle eşleşebileceği için gardırobunun anahtar parçasıdır. Bu nedenle beyaz gömlek kombinleri için herhangi bir kural yoktur. Aynı şekilde tek renk gömlekleri kombinlemen de oldukça kolay. Çünkü monokrom, kontrast ya da ton sür ton olarak her kıyafetinle giyebilirsin. Kısa ya da uzun etekler gömleğin uçlarını bağladığında ya da bir kısmını eteğin içine yerleştirdiğinde klasik bir kombin elde etmeni sağlar. Pantolonlar da ise gömleğin bir kısmını içeri yerleştirip farklı ve asi bir görünüm oluşturabilirsin. Yaz aylarında ise gömlekler daha çok şortlarla giyilir. Çünkü gömlek modelleri crop, kısa ya da uzun kollu tasarlanır ve en önemlisi hafifi kumaşlardan yapılabilir. Ancak tabii ki kış aylarında da şort gömlek kombinler yapman mümkün. Çünkü hem şort hem de gömleklerin soğuk havalara uygun modelleri de mevcuttur. Yaz ayları için şort gömlek kombini yapmak istersen püsküllü kot şort modellerini kullanabilirsin. Yaz partileri için ise yırtmaç detaylı şort etekleri değerlendirebilirsin. Bu şort etekler altın renkli aksesuarlarıyla daha klasik ve özel bir görünüm sağlar.

Trend Ürünleri Keşfet!

Oversize Gömleklerle Hareketli Kombinler için İpuçları

90'lı yılların vazgeçilmezi oversize gömlekler yine moda ve artık zamansız parçaların başında geliyor. Bu nedenle gardırobuna oversize gömlek eklemek için geç kalmış değilsin. Çünkü oversize kalıba sahip bir gömlekle yapabileceklerinin sınırı yok. Oversize gömlek hem en hem de boy olarak oldukça geniş tasarlanır. Bu da sana hareket özgürlüğünün yanı sıra ekstra kombin olanakları sağlar. Çünkü salaş gömlek kombinleri sadece gömleğin altına tayt ya da şort giymekle sınırlı değildir. Bol kargo pantolonlarla kombinleyebileceğin bu gömlekler, aynı zamanda dar ve yüksek bel etekler için de mükemmel. Gömleğin alt kısmını eteğin içine yerleştirerek üst kısmını biraz yukarı çektiğinde bol ve crop bir gömleğe sahip olabilirsin. Dilersen uzun ve geniş gömleği çok kısa bir şort ile giyebilir ve beline bir kemer takarak anında tuniğe dönüştürebilirsin. Renkli oversize gömlek modelleri ise yaz aylarında bikini üzerine giyebileceğin pareo alternatifleridir. Zincir kemerler, fularla ve farklı aksesuarlar bu gömleklere yeniden şekil vermen için gerekli aksesuarlardan yalnız bir kaçı. Aynı zamanda renkli gömlekler fuşya, saks mavisi ve fıstık yeşili pantolon ve etekler için de mükemmel parçalardır.

Üzerinde tüm yaz renklerini barındıran kombinler yapmaya karar verirsen takım yapabileceğin etek ve şortlara göz atabilir, QUZU koleksiyonlarında yer alan gömlekleri diğer hareketli parçalarla rahatlıkla eşleştirebilirsin.

 

Etiketler: Beyaz gömlek kombinleri, Kot gömlek kombinleri, Gömlek tişört kombinleri, Crop gömlek modelleri, Şort gömlek kombinleri, Oversize gömlek, Salaş gömlek kombinleri

Son Blog Yazıları

  • Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

    Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

  • Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

    Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

  • Kot Cekette Bu Sene Ne Moda

    Kot Cekette Bu Sene Ne Moda