Kışların Vazgeçilmezi: Kabanlar

Kışların Vazgeçilmezi: Kabanlar

Kışların Vazgeçilmezi: Kabanlar

Havaların soğumaya başlamasıyla kadın kaban modelleri kombinlerin vazgeçilmezi haline gelir. Pek çok model ve renk seçeneği olduğu için kış aylarında yüksek konfor sağlayan kaban modelleri kadın gardıroplarının büyük bir kısmını oluşturur. Çünkü peluş, kaşe, deri, süet ve rugan benzeri pek çok seçeneğin var ve her birini farklı kombinlerde kullanman mümkün. Hava şartlarına göre tercih edebileceğin ve kıyafetlerinle eşletirebileceğin oversize, crop, kaşe, uzun, düğmeli kaban seçenekleri her anında seni destekler ve kış şartlarında da şık görünmeni sağlar. Kaban kombinlerinde öncelikle stilini belirlemeli ya da etkinliğin konseptine uygun resmi veya yarı resmi modellere yönelmelisin. Bunun için işe kış aylarını geçirebileceğin kaban modelleri hakkında bilgi edinerek başlayabilirsin. İşte çok yönlü kabanlardan ofis şıklığı elde edebileceğin kabanlara kadar kışlık kombin rehberi!

Kış Aylarında En Sık Tercih Edilen Kabanlar Nelerdir?

Kaşe kabanlar uzun yıllardır moda sektöründe yer alan ve kadın gardıroplarını renklendiren dış giyim ürünlerinin başında gelir. Çok yönlü olmaları nedeniyle kadın kaşe kaban modelleri hemen her tür etkinliğe şık bir şekilde hazırlanmanı sağlar. Öte yandan kaban kombinleri konusunda seçeneklerini artıran süet modeller ise hem resmi hem de spor kıyafetler ile eşleştirilebilir. Bu sayede tüm kış stil sahibi kaban seçenekleriyle konforunu ön planda tutan kombinler yapman mümkün. Son derece zahmetsiz eşleştirmeler yapmana izin veren bir diğer dış giyim seçeneği ise oversize kaban modelleridir. Bu tasarımlar bol kolları, geniş omuzları ve büyük silüetleri sayesinde hacimli kombinler yapmanı sağlar. Özellikle 1990'lı yılların hacimli kombinlerinde yer alan düğmeli kaban seçenekleri hem büyük hem de ceket stili ile nostaljik görünüm elde etmene izin verir. Bu tür kombinler için peluş ya da büyük kesimlere sahip kaşe kabanları tercih edebilirsin.

Kaban Modellerini Keşfet!

Ofis Şıklığı Yaratan Kaşe Kaban Modelleri

Resmi ve yarı resmi kombinlerin aranan parçalarından biri olan siyah kaşe kaban modelleri hemen hemen her gömlekpantolonetek-ceket takımı gibi kıyafetlerle kusursuz bir uyum sağlar. Bu nedenle ofis kombinleri yaparken bu kurtarıcı görevi gören kaşe kaban modellerinden yardım alabilir, dilersen ofis ya da günlük kombinlerin için özgürce kullanabilirsin. Uzun ve kısa modelleriyle her vücut tipine, hava koşuluna uyum sağlayan kaşe kabanlar ince yapılara sahiptir, ancak ideal bir ısı yalıtımı sunar. Büyük düğmelere sahip olan uzun kaşe kaban seçenekleri dize veya bileğe kadar uzun olabilir. Böylece hem renk ve desen hem de kalıp ve uzunluk çeşitleri arasında seçim yaparak kombinlerine en uygun kaban modeline karar verebilirsin. Gri kaşe kaban, siyah başta olmak üzere pembe, kırmızı, sarı, bordo, kahverengi gibi tüm renklerle kullanılan kış renklerinden biridir. Kadın uzun kaban modellerinde sık rastlanan gri ve antrasit tonları daha çok kombin olanağı tanıdığından kış kombinlerine rengarenk kıyafetler dahil edebilirsin.

Kaban Kombinlerini Keşfet!

İçini Isıtacak Peluş Kaban Kombinleri Nasıl Yapılır?

Yumuşak görünümleri, dokuları ve rengarenk seçenekleri ile sıcacık tutan peluş kaban modelleri gardırobundaki hemen her kıyafetle uyum sağlayan çok yönlü parçalardan biridir. Bunun sebebi ise peluş kabanların spor, retro, klasik, resmi, bohem ya da herhangi bir tarza anında dönüştürülebilmesidir. Kaban kombinleri söz konusu olduğunda ayakkabıdan kadın elbise modellerine, pantolonlardan triko modellerine kadar her bir parça oldukça önemlidir. Örneğin, peluş kadın kısa kaban modelleriyle birlikte skinny pantolon, kısa elbise, yün ya da rugan tayt, tüvit etek sık tercih edilen parçalardır. Çünkü kısa peluş kabanın hacimli görünümünü bu şekilde dengeleyebilir, kıvrımlarını ve çekiciliğini öne çıkarabilirsin. Daha salaş kombinleri tercih ediyorsan mom ya da bol paça pantolon modellerine göz atabilirsin. Genel olarak peluş kaban oldukça özgür olabileceğin parçaların başında gelir, ister eşofman ister parti elbisesi olsun her şeyle eşleştirebilir özgün tarzını ortaya çıkarabilirsin. Kış aylarında sıcak kalmak ve aynı zamanda özgün stilinden ödün vermeden kombinler yapmak istersen, Quzu kaban koleksiyonlarına göz atabilir, dilediğin modele hemen sahip olabilirsin.

 

Etiketler: Kadın kaşe kaban Peluş kaban kadın kaban modelleri uzun kaşe kaban siyah kaşe kaban kaban kombinleri gri kaşe kaban kadın uzun kaban

Son Blog Yazıları

  • Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

    Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

  • Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

    Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

  • Kot Cekette Bu Sene Ne Moda

    Kot Cekette Bu Sene Ne Moda