Kombinlerinizde Yer Verebileceğiniz Desenli Parçalar

Kombinlerinizde Yer Verebileceğiniz Desenli Parçalar

Kombinlerinizde Yer Verebileceğiniz Desenli Parçalar

Her yıl farklı renk ve modellerin öne çıktığı moda dünyasında iddialı görünmenin en kolay yollarından biri, desen kullanımı. Son yıllarda trend olan etnik motiflerden zebra desenlerine, tam bir klasik olan leopardan ekose desenine kadar birçok farklı desen çeşidini kıyafetlerinde kullanman mümkün. Ancak desenli parçaları kombinlerken bazı kurallara dikkat etmen şart. Aksi takdirde kıyafetlerinle göz yorucu ve rüküş görünebilirsin. Peki, dikkat çekici görünmek için seçebileceğin desenler hangileri ve bunları nasıl kombinlemelisin? İşte bilmen gereken tüm detaylar…

Desenli Kıyafet Seçenekleri Nelerdir?

Desenler, moda dünyasına zenginlik katan öğelerden. Her yıl moda tasarımcıları tarafından farklı şekillerde yorumlanan desenler sayesinde kıyafetler çok daha göz alıcı bir stile bürünüyor. Moda tarihinin evrimsel sürecinde sıklıkla kullanılan desenler günümüzde yeniden trend listesine girmeyi başarıyor. En çok tercih edilen desenli kıyafetler ise şu şekilde:

Desenli Kaban: Desenli kabanlar sonbahar-kış sezonunda stiline ihtişamlı bir görünüm katmak isteyenlerin favorisi. Sıra dışı dış giyiminle tüm bakışları üzerine çekmek için kabanında; çizgiler, geometrik şekiller veya zebra desenler kullanabilirsin. Desenli kabanı fazla iddialı bulanlardansan o halde kolu zebra desenli kazak modelleriyle desen kullanımını minimumda tutabilirsin.

Desenli Ürünleri Keşfet!

Desenli Mont: Desenli montlar da tıpkı kabanlar gibi sokak modasında öne çıkmayı tercih edenlerin favorisi. Montlarda kullanılan desenler; pötikare, ekose, geometrik motifler ve çiçek figürleriyle öne çıkmakta. Desenli mont modelleri ile hem romantik hem de feminen bir tarza sahip olabilirsin.

Karışık Desenli Sweatshirt: Sweatshirt’ler geçtiğimiz yıllarda yakaladığı popülariteyi uzun yıllar daha koruyacağa benziyor. Oversize trendine göre tasarlanan salaş sweatshirt modelleri, sade renklerin yanı sıra farklı desenleriyle de gençlerin en gözde giyim ürünlerinden. Sokak modasının değişmez oyuncusu olan sweatshirt’üne değişik bir tarz katmak için batik desenlerle, monokrom renklerle veya geometrik şekillerle hareketlendirilmiş karışık desenli sweatshirt modellerine şans verebilirsin.

Etnik Desenli Elbise: Modern peri masallarından fırlamışçasına bir görünüm sunan etnik elbiseler otantik tarzı benimseyenlerin tercihi. Doğal formlar, ağaçlar, çiçekler ve geometrik şekillerin bir arada kullanıldığı desenler bu sezon elbiselere farklı bir ruh katacak gibi. Etnik desenli elbise modellerine güçlü bir alternatif arıyorsan zebra desenli elbise tam sana göre!

Leopar Desenli Ceket: Vahşi doğanın tüm cazibesini gözler önüne seren leopar ceketlere en çok yakışan desenlerin başında gelir. Leopar desenli ceket tercihi yapacaksan kaliteli materyallarden üretilmiş ürünler tercih edebilir ve ceketini özel davetlerde yıldız parça olarak kullanabilirsin. Eğer giyiminde bu desenden vazgeçemiyorsan o halde leopar desenli bluz modelleri de tam senlik!

Desenli İkili Takım: Son yıllarda yükselişe geçen ikili takımlar şimdi farklı desenleriyle daha da popüler. Desenli pantolon, etek ve desenli ceket takımı ile hem şık hem de çekici bir duruş yakalayabilirsin. Bu tip kıyafetleri özel günlerde, davetlerde veya partilerde giyerek tüm bakışları üzerine çekebilirsin. Puantiye gibi retro desenler veya geometrik şekillerden oluşan fütüristik desenler arasından seçim yapabilirsin.

Desenli Kombinleri Keşfet!

Desenli Parçalar Nasıl Kombinlenmeli?

Zamansız moda trendlerinden biri olan desenleri kıyafetlerde kullanırken bazı noktalara dikkat etmek şart. Desenlerin göz kamaştıran görünümünü doğru bir şekilde dengelemek için şu noktalara dikkat edebilirsin:

Desenli ceket veya mont gibi iddialı parçaları kullanırken desenin içinde yer alan baskın rengi ana renk olarak belirleyip diğer kombin parçalarını bu renkten seçebilirsin.

Eğer desenli kıyafetler sana çok ihtişamlı geliyorsa o zaman desen kullanımını aksesuarla sınırlayabilirsin.

Desenli elbise kullanımında ayakkabı ve çantayı nude tonlarda seçerek tüm bakışları elbisenin üzerinde toplayabilir, daha dengeli bir görünüm yakalayabilirsin.

Sen de yukarıdaki desenli parçalara gardırobunda yer vererek dinamik stiller oluşturabilir, doğru kombin önerileriyle stilini zirveye taşıyabilirsiniz. İhtiyacın olan desenli parçalar QUZU koleksiyonlarında seni bekliyor!

 

Etiketler: Desenli kaban, desenli mont, Karışık desenli sweatshirt Etnik desenli elbise Leopar desenli ceket Desenli pantolon,desenli ceket, desenli ikili takım

Son Blog Yazıları

  • Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

    Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

  • Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

    Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

  • Kot Cekette Bu Sene Ne Moda

    Kot Cekette Bu Sene Ne Moda