Mom Jeans Nasıl Kombinlenir?

Mom Jeans Nasıl Kombinlenir?

Mom Jeans Nasıl Kombinlenir?

Son yılların en popüler jean modellerinden olan mom jean, gardıropların kurtarıcı parçaları arasında öne çıkıyor. Yüksek belli ve bol paçalı olarak tasarlanan bu kot pantolonlar, hem konforlu hem de şık bir stile sahip olmak isteyenlerin favorilerinden oluyor. Birçok farklı tasarım detayından ve zengin renk seçeneklerinden oluşan mom pantolon kombin açısından da zahmetsiz bir giyim ürünü. Hem spor hem de şık tarzda üstlerle uyum sağlayan modeller sayesinde stilini dilediğin gibi hareketlendirebilirsin. Peki, mom jean ne demek ve nasıl kombinlenir? İşte, mom jean hakkında bilmen gereken detaylar!

Mom Jean Modelleri Nelerdir?

Kadın mom pantolon çeşitleri arasında farklı türde pek çok model bulman mümkün. Siyah renkten maviye, bol modellerden fit kalıplı olanlara kadar oldukça fazla seçenek arasından en beğendiğin modeli seçebilirsin.
Yüksek bel mom jean: Mom pantolonların en bilinen modeli, yüksek belli ve hafif bol kalıplı olanlardır. Yüksek bel formuna sahip modeller ile karnındaki fazlalıkları gizleyebilir ve bacak boyunu daha uzun gösterebilirsin.

Fit mom jean: Fit modeller yüksek bel formunun yanı sıra vücuda oturan yapısıyla iddialı seçimler yapmak isteyenlere hitap eder. Sen de vücut hatlarına güveniyorsan bu modeller tam sana göre!

Yırtık mom jean: Salaş ve havalı bir görünüm için yırtık mom jean modelleri harika bir seçenek. Üzerinde yer yer yırtıklar olan bu pantolonlar ile sıradışı sokak stilini gözler önüne serebilirsin.

Beyaz mom jean: Tam bir klasik olan beyaz mom kotlar gardırobunda mutlaka olması gereken parçalardan. Her üstle uyumlu olan modeller joker ürün niteliğinde değerlendirilebilir.

Renkli mom jean: Renkli mom kotlar gardırobunda cesur parçalara yer vermek isteyenlerin tercihi. Canlı ve sıra dışı renkleriyle enerjik seçenekler sunan modelleri sade üstlerle bir arada kullanabilirsin.

Mom Jean Modelleri Keşfet!

Mom Jean Nasıl Giyilir?

Favori mom kot pantolon modelinle dikkat çekici kombinler oluşturmaya ne dersin? Cevabın “evet” ise işte, senin için bazı öneriler:

Siyah mom jean modeline sahipsen bu klasik pantolonu beyaz, yazılı ve salaş formda bir t-shirt ile havalı hale getirebilirsin. Kombinini son dönemlerin trendi siyah kalın tabanlı sandaletlerle tamamlayarak siyah-beyazın aykırı şıklığı ile göz kamaştırabilirsin.

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan beyaz mom jean pantolonunu sarı renkte bir crop-top ile tamamlamayı deneyebilirsin. Yaz mevsiminin enerjisini üzerinde taşıyabileceğin bu kombini yeşil topuklu sandaletler ve minik bir clutch ile bir arada kullanarak göz alıcı bir şıklık yakalayabilirsin.

Zamansız parçalardan olan buz mavi mom jean modeli ile hafta sonlarında sanat aktivitelerine katılabilirsin. Geniş omuz detaylı beyaz bir bluzla pantolonunu bir araya getirebilir, altına nude renkte bir stiletto giyebilirsin. Görünümünü rafine hale getirmek için pastel renklerden oluşan bir fuları aksesuar olarak kullanabilirsin.

Mom Jean Kombinleri Keşfet!

Canlı renklerle eğlenceli bir kombin yapmaya ne dersin? Fuşya mom jean modelini lila gibi pastel bir tişört ile giyerek stilini dinamik hale getirebilir, çarpıcı bir görünüm oluşturabilirsin. Bu kombini hafta sonlarında ve sosyal aktivitelerde tercih edebilirsin.

Ofis günlerinde mom kot pantolon giymek istiyorsan koyu mavi mom jean modelleri tam sana göre! Kolay ve zahmetsiz bir parça olan bu pantolonu, siyah renkli bir bluz ve aynı renkte blazer ceketle tamamlayarak modern bir görünüm oluşturabilirsin. Kombinini büyük formlu bir çanta ve siyah minik topuklu ayakkabılarla zarif hale getirebilirsin.

Sen de farklı mom kot pantolon kombinleri yapmak için yukarıdaki önerilere göz atabilir ve favori görünümünü belirleyebilirsin. Gardırobuna yepyeni bir model katmak istersen quzu.com.tr’nin mom kot pantolon modellerini hemen inceleyerek en beğendiğin ürünü satın alabilirsin.

Etiketler: mom jean mom jean pantolo siyah mom jean mom jean kombin mom jean kombinler mom jean ne demek beyaz mom jean kadın mom jean yüksek bel mom jean

Son Blog Yazıları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

  • Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

    Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

  • Cut Out Elbise Nedir ve Nerelerde Giyilir?

    Cut Out Elbise Nedir ve Nerelerde Giyilir?