Soğuklar Kapıda! Kurtarıcı Sıcak Kombin Önerileri

Soğuklar Kapıda! Kurtarıcı Sıcak Kombin Önerileri

Soğuklar Kapıda! Kurtarıcı Sıcak Kombin Önerileri

Konforlu ve sıcak hissetmek, kış aylarında herkesin öncelikleri arasındadır. Bunun için ise kat kat giyinmek ideal çözümlerden biridir. Ancak katmanlama yaparken şık görünmekten vazgeçmek zorunda değilsin. Çünkü kış kombinlerinde genellikle amaç sıcak kalmaktır. Bu nedenle birçok kişi nasıl göründüğünden çok nasıl hissettiğine önem verir. Bu tabii ki yanlış değil, fakat hem sıcak kalabilir hem de son derece çekici, şık, feminen, sportif ya da nasıl istersen öyle görünebilirsin. Moda trendlerinin değişimi ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte şık ve sıcak tutan parçalar mevcut. Özellikle soğuk kış günlerinde ne giyeceğini bilemiyor ve şık görünmek ya da sıcak kalmak arasında seçim yapmak zorunda kalıyorsan seni mutlu edecek kış kombinleri rehberimize göz atabilirsin.

Soğuk Havalarda Katmanlama Yapılabilecek Parçalar

Hemen her kaban ve mont katmanlama yapmana izin verir. Bu nedenle kaşe kaban ya da uzun şişme mont başta olmak üzere stiline göre bir dış giyim ürünü tercih edebilir ve katmanlama yapmaya başlayabilirsin. Bunun için öncelikle iç giyimden başlaman gerekir. Örneğin iç çamaşırının üzerine pamuklu bir atlet, üzerine gömlekkazaksweatshirt giyebilir, daha sonra tercih ettiğin kabanı kullanabilirsin. Ancak daha katmanlı bir kombin yapmak istersen daha ince kıyafetler seçebilirsin. Bu tür kombinlerde ise atlet, yumuşak ince bir triko ya da uzun kollu bir tshirt, üzerine hırkayelek, mont alabilir ve kombini kaşe uzun kaban modelleri ile tamamlayabilirsin. Katmanlı giyinmek açık havada ve kapalı mekanlarda hava sıcaklığına anında uyum sağlamana yardımcı olur. Dışarıda tüm katmanları üzerinde tutarken iç mekanlarda ise ortamın sıcaklığına bağlı olarak katmanları birer birer çıkarabilirsin.

Dış Giyim Ürünlerini Keşfet!

Sıcak Tutan Şık Kombinler Nasıl Yapılır?

Kış aylarında stilinden ödün vermeden şık, konforlu kombinler yapman mümkün. Çünkü kaşe uzun kaban modelleri elbiseetek gibi parçaları giymeni kolaylaştıran mükemmel kombin ögeleridir. Diz altı ya da bileklerine kadar uzanan siyah uzun kaban seçebilir, örgü kazak modelleri ile şık eteklerini eleştirebilirsin. Tabii ki bu kombine uygun bir de çorap seçmen gerekir. Çorabını ise 20-60 denye arasında bir kalınlıkta tercih edebilirsin. Ancak en önemlisi kombin parçalarının birbiri ile renk, kumaş bakımından uyması ve dokularıdır. Örneğin krem renkli triko ya da örgü kazak, bej kaşe etek, kahve tonlarında çorap ve benzer tonlarda kaşe kaban giyerek mükemmel bir ofis kombini elde edebilirsin. Daha vamp ve dikkat çekici kombinler yapmak istersen deri tayt kombinlerine de yönelebilirsin. Örneğin siyah deri tayt, bilek boy deri bot, kombini hareketlendirmek için bordo kazak ve kısa kaban ya da siyah pelüşlü mont giyebilirsin. Bu stil hem ofis hem de günlük etkinlikler için son derece uygundur.

Kaban ve Montları Keşfet!

Kış Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kış kombinleri denilince akla pelüşler, yünlü parçalar, şişme montlar, kaşe kabanlar ve kalın kazaklar gelir. Ancak bundan daha fazla seçeneğin vardır. Çünkü kış kombinleri tamamen katmanlama ve parçaları nasıl eşleştirdiğinle alakalıdır. Tabii ki kıyafetlerinin dokusuna, kalınlığına ve bedenine de dikkat etmen gerekir. Kış kombinlerinde rahat bir elbise-uzun kaban ya da deri tayt-bot kombini yapman için bilmen gerekenler ise şöyle sıralanabilir:

Vücuduna oturan kıyafetler tercih etmen önemlidir. Çünkü bol giysiler kış aylarında vücut ısını muhafaza etmen için yeterli değildir. Ancak katmanlama yaparken üst katmanları oversize parçalardan seçmeye devam edebilirsin.

Birçok parçadan oluşan kombinler yapmaya özen göstermelisin. Her bir parça havanın daha az nüfuz etmesini sağlar ve bu şekilde sıcak kalabilirsin. Parçalar arttıkça eşleştirmen daha zor hale gelebilir. Burada dikkat etmen gereken ise nötr renklere ağırlık vermek, deri tayt ile bot gibi uyumlu parçaları tercih etmektir.

Vücudun kadar ellerin, başın ve kulakların da soğuktan etkilenir. Bu nedenle tamamen sıcak kalmak ve kombinini zenginleştirmek için aksesuarlardan yardım alabilirsin.

Sen de kurtarıcı kış kombinleri yapmak istersen Quzu'nun modaya uygun kış koleksiyonlarına göz atabilir, birbiri ile uyumlu parçalarla mükemmel kış görünümleri elde edebilirsin.

 

Etiketler: Kat kat giyinmek Uzun şişme mont Kaşe uzun kaban Siyah uzun kaban Örgü kazak modelleri Deri tayt kombinleri Elbise - uzun kaban kombini Tayt - Bot Kombinleri

Son Blog Yazıları

  • Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

    Leopar Desenli Giyim Modelleri Rehberi

  • Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

    Pileli Pantolon Modelleri Olarak Neler Var?

  • Kot Cekette Bu Sene Ne Moda

    Kot Cekette Bu Sene Ne Moda