Yaz Akşamları için Kombin Önerileri

Yaz Akşamları için Kombin Önerileri

Yaz Akşamları için Kombin Önerileri

Havaların iyice ısındığı ve güneşin tüm sıcaklığıyla kendini gösterdiği yaz günleri geldi çattı. Cıvıl cıvıl renkler içeren kıyafetler ise dolaplardan çıkmaya başladı. Moda tasarımcıları tarafından üretilen tasarımlar arasında yaz akşamı için özel hazırlanan modeller dikkat çekici. Yaz aylarında dışarıda yenilen keyifli akşam yemekleri için rahat kalıplarla tasarlanan modellerin yanı sıra şık parçalar da var. Akşam yemeği kombinleri yaz aylarında çiçekli uzun elbiselerden rahat tulumlara ve mini eteklere kadar oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip. Sen de yazın tüm bakışları üzerinde toplamak istiyorsan aşağıdaki giyim rehberine hemen göz atabilirsin.

Yaz Akşamı Kombininde Ne Giyilir?

Kısa Elbiseler: Kısa elbiseler yaz akşamı kombinleri için biçilmiş kaftan. Özellikle saks, beyaz veya mavi gibi renklerden oluşan elbiseler şık bir akşam yemeği için ideal. Büzgülü, cut-out detaylı veya pileli elbiselerle göz alıcı bir görünüm sergileyebilirsin.

Uzun Elbiseler: Uzun elbiseler bohem ve klas bir duruş elde etmek istediğin akşamlarda kurtarıcın olabilir. Özellikle işlemeleri olan bohem elbiselerle etnik desene sahip modeller yaz stiline ayrı bir hava katmak için oldukça uygun.

Crop Bluzlar: Crop bluzlar birkaç sezondur en sık tercih edilen seçeneklerden. Degaje yaka, vatkalı veya V yaka gibi farklı detaylardan oluşan modellerle akşamları modern bir görünüm sergilemek mümkün.

Yaz Akşamı Ürünleri Keşfet!

Kimonolar: Yaz aylarının en havalı parçalarından biri kimonolar. Tropik desenler ve canlı renklerden oluşan modeller hafif yapısı ve estetik tasarımıyla akşam saatlerine keyif katıyor. Yaz akşamı giy-çık modeller arasında bulunan kimonolarla hem geleneksel hem de modern bir görünüm oluşturabilirsin.

Pantolonlar: Rahat kalıplı pantolonlar bu yazın olmazsa olmaz parçalarından. Yüksek belli palazzo modellerden İspanyol paça tasarımlara kadar pek çok ürünü bir arada bulmak mümkün. Renkler ve desenler ise yaz aylarının cıvıl cıvıl havasına uygun.

Tulumlar: Avangart ve modern stilin en önemli temsilcilerinden olan tulumlar, kuşaklı modellerden boyundan bağlamalı tasarımlara kadar zengin bir çeşitlilik sunar. Zevkine göre kısa ya da uzun modeller arasından seçim yaparak akşam yemeği yaz kombinleri için ideal bir stile kavuşabilirsin.

Gömlekler: Zamansız giyim ürünleri arasında yer alan gömlekler, yaz akşamlarına zarif bir hava katar. Özellikle keten ve ince kumaşlı modellerle harika kombinler yapabilir ve doğru renk eşleştirmeleriyle tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin.

Yaz Akşamı Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kimono-Jean Şort: Kimonoları jean şortlarla tamamlayarak son derece modern ve trend bir stile sahip olabilirsin. İşlemeli ekru tonlarda uzun bir kimono modelini buz mavisi yırtık jean şortla bir araya getirebilir, kombinini sivri burunlu keten terliklerle eşleştirerek sofistike bir şıklık oluşturabilirsin.

Yaz Akşamı Kombinleri Keşfet!

 

Gömlek-Pantolon: Özellikle şık akşam yemeklerinden beyaz gömlek ve renkli pantolonlar sana istediğin klas havayı verir. Hafif bol kalıpta tasarlanmış olan beyaz gömleği geniş paçalı ve yüksek belli palazzo pantolonlar ile bir araya getirerek harika bir akşam kombini yaratabilirsin. Eline minik bir siyah clutch alarak hafif topuklu stiletto’larla görünümünü tamamlayabilirsin.

Crop Bluz- Etek: Farklı detaylara sahip etekler yaz akşamlarına hareket katmak için ideal. Siyah düğüm detaylı eteği V yaka askılı kırmızı bir crop bluzla kombinleyerek gecenin en şık kadını olabilirsin. Bu görünümün altına ise katılacağın davete göre topuklu veya düz sandaletler giyebilir, zincir saplı bir çanta ile stiline zarafet katabilirsin.

Sen de yaz akşamı giy çık modeller arasında farklı parçalar arıyorsan QUZU koleksiyona göz atabilirsin. Stiline en uygun parçaları seçerek kombin yapmaya hemen başlayabilirsin.

Etiketler: akşam yemeği kombinleri yaz yaz akşamı kombinleri akşam yemeği yaz kombinleri

Son Blog Yazıları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

  • Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

    Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

  • Cut Out Elbise Nedir ve Nerelerde Giyilir?

    Cut Out Elbise Nedir ve Nerelerde Giyilir?